Zamieszczone przez gradek
Rabat w Inter Cars
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ciekawostka, jak się wpisze numer klienta i karty i złe hasło lub puste, pojawia się w prawym górnym rogu informacja, że złe hasło lub konto zablokowane, po czym i tak można przeglądać bazę.
Jak się kliknie w help w oknie logowania to potem na dole jest:
"Uprzejmie informujemy, że hasła są wydawane w filii, do której przypisany jest klient "Sprzedam czołg stan idealny - Łada 21072 :-)
http://otomoto.pl/oferta/lada-2107-b...tml#73bf5f01c7
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiliMożesz wskazać, pokazać które to trzeba dokładnie ściągnąć.
W sprawie hasła to chyba przegrana sprawa, bo klient musiałby być przypisany do konkretnej filii.
Na marginesie - dzisiaj w IC Błonie za olej Liqui Moly zapłaciłem cenę detaliczną. W sprawie rabatu handlowiec odesłał mnie do kierownika... którego nie było. :evil: Ale pewnie warto drążyć. Pewnie ten rabat nie jest aż tak sztywny, czy zerowy, jak co niektórzy w oddziałach IC twierdzą.Sprzedam czołg stan idealny - Łada 21072 :-)
http://otomoto.pl/oferta/lada-2107-b...tml#73bf5f01c7
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GmorpiNa marginesie - dzisiaj w IC Błonie za olej Liqui Moly zapłaciłem cenę detaliczną. W sprawie rabatu handlowiec odesłał mnie do kierownika... którego nie było.
Komentarz
-
-
Witam,
Chciałem kolegów poinformować iż odebrano nam wszystkie rabaty w poznaniu w oddziałach. Pojechałem jak zawsze po częsci a tu lekkie zdziwienie, drożej niż na stronie bo bez rabatu...
Na pytanie dlaczego Kierownik odpowiedział: że zostały zabrane w centrali i tam należy interweniować.
W drodze protestu przestańmy kupować tam części
A tak poważnie to dla jak dla mnie już się nie opłaca takie same ceny a nawet troszkę niższe można znaleźć w innych sklepach
Komentarz
-
-
ja tez kupywałem pare czesci do OI niestety zero rabatu w Toruniu,trzeba zaczac gdzies indziej sie zaopatrywac w graty :twisted:Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Widze ze sie trochę kipisz zrobił w IC, podjade jesli chcecie do czosnowa i pogadam z dyrektorem. Moze i zakupy faktycznie nie były duze ale zawsze jakis tam mały obrót robilismy-dziwi mnie dlaczego rabat zabrali, przecierz za darmo nam czesci nie oddawali, ale widocznie wola nie zarobic nic niz zarobic kilka złotych. Sam zresztą wiele czesci ekspoatacyjnych u nich nie biore bo najzwyczajniej w sklepie olejowym motula mam sporo taniej. Podjade po weekendzie i zobaczymy co da sie zrobic.
Komentarz
-
-
To i jeszcze moja historia:
Potrzebowałem kupić świece żarowe (niby zakup nieduży ale zawsze). Na ich stronie znalazłem świece w normalnej cenie oraz w cenie przy zamówieniu przez internet. Zadzwoniłem na infolinię IC i pytam o cenę (podając dane do rabatu), Pan konsultant najpierw zaproponował mi cenę normalną a potem jak dopytałem o rabat do podał cenę jak przy zamówieniu przez neta. Tak więc jeśli mówić o rabacie to wyliczyłem 5 % - z tym, że tyle może mieć każdy.Była O I 1,9 TDI,
Jest O II 1,9 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez s1Widze ze sie trochę kipisz zrobił w IC, podjade jesli chcecie do czosnowa i pogadam z dyrektorem. Moze i zakupy faktycznie nie były duze ale zawsze jakis tam mały obrót robilismy-dziwi mnie dlaczego rabat zabrali, przecierz za darmo nam czesci nie oddawali, ale widocznie wola nie zarobic nic niz zarobic kilka złotych. Sam zresztą wiele czesci ekspoatacyjnych u nich nie biore bo najzwyczajniej w sklepie olejowym motula mam sporo taniej. Podjade po weekendzie i zobaczymy co da sie zrobic.
Pozdrawiam,
FoX--
Pozdrawiam,
FoX
Komentarz
-
-
F.o.X, Nie obowiązuje. W Olsztynie juz też wiele razy ostanio byłem w IC i rabat wynosi 0%. Został jak to mi powiedziano "cofnięty"
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
Komentarz